Starcraft II: Wings of Liberty Collector's Edition İnceleme


Merhaba herkese, bu yazıda 2010 yaz aylarına gideceğim. Blizzardın özlem çektirme konusunda en fena sevgiliden bile beter olduğu gerçeği varken en sonunda Starcraft 2'nin çıkışı sonunda herkesi rahatlatmıştı. Tabiki artık bir Blizzard klasiği oyun koleksiyon versiyonu ile beraber geldi aldık, biraz uzun bir aradan sonra nostalji niteliğinde incelemek istedim.
Enine geniş bi ince uzun bir koleksiyon kutusa sahip Wings of Liberty CE. Kutu önünde Terran logosu var, kutu sanki bir metal parçasıymış görünümüne sahip. Yukarı kaldırılarak ayrılan kapak ile kutu içeriğine ulaşıyoruz. 

Kutudan ilk olarak tabiki oyunumuz çıkıyor. Oyun DVD'si, oyunu battle.net üzerinden aktive edebilmek için kod, oyun kitapçığı ve diğer blizzard oyunları için misafir aktivasyon kodları bulunuyor. Tabiki oyundaki aktivasyon kodu, aynı zamanda oyun içerisinde sadece koleksiyon versiyonuna zöel olan portreleri ve World of Warcraft'ta oyun içi bir pet'e sahip olmanızı sağlıyor.

İkinci içerik oyun müziklerinin olduğu cd. Blizzard her zaman oyun müziği ile ön plana çıkmayı bilen bir firma ve bu oyunda da farklı değil ve bunu soundtrack cd si ile bize sunuyorlar. Kutuda bu cd ile arkalı önlü duran sahne arkası dvd'sini görüyoruz. Oyunun yapım aşamalarını anlatan bu dvd, bence her koleksiyon paketinde olması gereken bir özellik. 

Diğer bir ürün Starcraft çizgi romanının #0 versiyonu. Sadece bu koelksiyon paketine özgü bir ön sayı, gerçekten hoş düşünülmüş bir ek.

Evet asıl Blizzard bombası tabiki konsept çalışmalar ve 200 sayfaya yakın bir sanat kitabı çıkıyor. İlk çizimler, oyun içi ortamlar, üniteler herşeyin konsept çalışmalarının anlatıldığı muazzam bir Blizzard klasiği.

Son olarak bu koleksiyonu asıl öenmli kılan eşya. Jim rajnoy'un kolyesi şeklinde bir usb bellek! Ve içerisinde Starcraft ve Starcraft:Brood War oyunlarını içeriyor. Gerçekten bence bir koleksiyon paketi için en iyi duşunulmüş eşyalardan bir tanesi, hem tasarımı, hem düşüncesi gerçekten harika.

Sonuç olarak eğer bulabilirseniz kesinlike bir Starcraft fanı için değecek bir ürün. Koleksiyon paketi alıp içerisinden sanat kitabı, müzik cd'si, sahne arkası dvd'si, çizgiroman, usb kolye eski oyunlar içinde olan ve oyun içi sizi özel kılacak dijital öğeler ile kesinlikle tam bir koleksiyon ürünü. eğer bir puanlama sistemi ile yazıyor olsaydım 9/10 veya 10/10 vereceğim bir paket.

Detaylı Resimler İçin:

           

Herkese İyi Günler!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.