Starcraft II: Legacy of the Void Collector's Edition İnceleme


Merhaba herkese. Starcraft II hikayesinin sonuna geldik ve kapanışı protoss abilerimiz ile yapıyoruz. Koleksiyon kutusu önceki iki kardeşi gibi aynı ince uzun tasarımında. Diğer kutulardan farklı olarak kutu üzerindeki desenler parlıyor, protoss'ların anlatıldığı bir hikayede oldukça hoş bir detay kutu açısından.

Kutuyu açtığımızda maalesef bir önceki koleksiyon versiyonlarından hep daha azını görüyoruz. Bu gerçekten can sıkıcı bir özellik benim için. Daha çok dijital oyun içi hediyeler veriyor ki bence bir koleksiyon serisinde yan hediye olmalı ama ana içerik olarak gösterilmemeli. 

Koleksiyon kutumuzdan oyunun kendisi çıkıyor. Kutu içerisinde oyun dvd'si, oyunu aktivasyon kodu ve Blizzard'ın Heartstone oyununda kullanmak üzere 3 adet card pack ile geliyor. Oyunu aktive ettiğiniz zaman bütün Blizzard oyunlarında oyun içi içerik kazanıyorsunuz bonus olarak.

Bir Blizzard klasiği, olmazsa olmazı sahne arkası dvd'si ve oyun içi müziklerin bulunduğu bir cd. Üzerine çok konuşmaya gerek yok, Her zaman beğendiğim olmasını her oyun koleksiyonunda istediğim iki ürün.

Son olarak Blizzard'ın her koleksiyon versiyonunda bulunan bir başka eşya sanat kitabı. İlk defa bu oyunda "artbook" olarak tanımlamayıp, "Field Manual" olarak tanımlıyorlar bu kitabı. Konsept aynı, oyun yapım aşaması halindeki çizimler, ünite resimleri çevreler. Normalde büyük bir dikine uzun sanat kitabı basan Blizzard bu oyunda daha küçük enlemesine bir tarzı tercih etmiş, fena değil ama eski kitapların o havası yok maalesef.

Sonuç olarak, önceki ek paket koleksiyon versiyonu için olsa guzel olur olmazsada eksikliği hissedilmez demiştim, bu paket içinde geçerli. Eğer her ürünü toplama gayeniz yok ise, büyük bir kaybınız yok. Kutu içeriğini iyice azaltıp, saçma 2 oyun içi dijital ürün vermesi benim hoşlaşmadığım bir durum. Kötü bir kutu değil kalitesiz hiç değil ama bu parayı hak eden bir kutu değil, koleksiyon paralarına bu az içerik yakışmıyor.

Detaylı Resimler:

        

Herkese iyi günler!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.