Lara Croft: Temple of Osiris - Gold Edition İncelemesi


Merhaba herkese bu yazımda 2014 sonunca çıkan Tomb Raider oyunu Lara Croft: Temple of Osiris'in Gold Edition incelemesini yapacağım.
Oyun Diablo tarzında eski arcade oyunları tadında tatlı, Lara Croft and the Guardian of Light'ın devamı bir oyun. Oyunun gold edition'ı 149,99 TL etiketiyle satılıyor ben 49,99'a black friday indiriminden almışım, iyiki de öyle almışım çünkü ne kadar tatlı gözükse de 150'yi maalesef hak eden bir versiyon değil.

Kutu içeriği;
-Lara Croft: Temple of Osiris Oyunu
-Ürün Anahtarı
-Steam Anahtarı
-Lara Croft Figürü (3" ~ 7,5cm)
-Sanat Kitabı
-Overworld Haritası

Oyun kutusu çoğu koleksiyon versiyon oyun gibi dışında aynı desen/resim bulunan bir karton ile geliyor. Kartonu kaldırdığımızda altında ana oyun kutusunu görüyoruz. Ufak bir kutu tel elle tutulabilinen bir boyutta. Kutuyu sola doğru açarak içeriğe ulaşıyoruz. İçerisi dikdörtgen boş kutu şeklinde, içeriği içerisine koymuşlar, herhangi bir sünger veya bölmelerin olduğu bir yapıya sahip değil.

Öncelikle figürden bahsetmek istiyorum, alanların çoğu figür için alacaktır çünkü. İki elinde silah tutan mini bobble head tarzında bir figür. Özellikle kitaplıkta veya masa başınızda bilgisayar yanında hoş bir eklenti oluyor. Boyutunun büyük olmaması sevimli ve ufak bir aksesuar olarak her yere uymasını sağlıyor. Boyu yaklaşık 7,5cm. Detalı resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Hoşuma giden ama 50TL'ye değecek, 150'ye değmeyecek bir figür.

Kutu içerisinden oyun cd'si ve oyunu aktive etmeniz için gerekli steam ve square enix ürün anahtarları çıkıyor. Burada oyun karton bir kutu içerisinde geliyor. Ben normalde sevmez iken, özellikle boyunu ne ölçüde olursa olsun, koleksiyon paketlerinden oyunun karton kutuda çıkmasını çok basit ve itici bulamktayım. Benim için bu özelliği kesinlikle eksi not alıyor. Normal bir mini case de bile olsa olurdu.

Ufak bir overworld haritası çıkıyor bunun yanında, bir mantar pano'ya sığabilecek boyutlarda küçük rulo edilmiş bir postercik. Ben ya ufak bir çerveçe ile kullanırım veya dediğim gibi mantar panoya vs yapıştırılarak kullanılabilecek veye kutunun içinde bırakılabilcek bir poster çünkü ufak çaplı mini bir poster.

Son olarak sanat kitabı çıkıyor. Buda binik bir kitap ama büyük küçük, bir koleksiyon versiyonunda her zaman görmesi beni mutlu eden bir özellik. Kitap içerisinde oyunun geçtiği ortamlar, yaratık çizimleri vs yer alıyor. İnce küçük ama hoş bir kitapçık.

Sonuç olarak 49,90 fiyat etiketinde veya daha ucuza (burada veya yurt dışı sitelerde) almanızı önereceğim ve pişman olmayacağınız bir Lara Croft koleksiyon paketi ama açıkladığım nedenlerden ötürü daha üzeri bir meblağda pişmanlık duygusu yaşayabilirsiniz.

Detaylı Resimler:

       

Herkese iyi günler!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.