Echoes of War İncelemesi


Merhaba herkese, sonunda çok uzun zamandır istediğim Echoes of War'a kavuştım. Echoes of War Warcraft, Starcraft ve Diablo oyunlarının müziklerini içeriyor. Bununla beraber sahne arkası DVD'si , 3 evrene ait poster kartları ve bu çalışmayı detaylı bir şekilde anlatan kitaçık çıkıyor.
Normal fiyatı 50$ Blizz Gear kendi sitesinde, son fırsat %90 indirimle 5$'a aldım ben (bunun için ayrı bir mutluluğum hala var).

Kutu yana doğru açılan bir şekilde tasarlanmış. Dışında aynı resim bulunan bir karton var ve büyük çikolata paketi açar gibi açıyoruz. Asıl kutu meydana çıktığında üçe bölünmüş bir şekilde karşımıza çıkıyor kutu. Kutunun ilk kapağını kaldırdığımızda Warcraft'ı, altındaki kapakta Diablo'yu ve son olarak alt kapağı kaldırdığımızda üstte Warcraft ortada CD'ler ve en altta Starcraft'ı görmüş oluyoruz. 

Açma işleminde CD'lerin üzerinde bu çalışmayı anlatan kitapçığı ve karton posterler bizi karşılıyor.

CD'ler soldan sağa CD1/CD2/DVD olarak sıralanmış vaziyette. CD1 üzerinde Diablo, CD2'de Warcraf'tan Lich King ve Bonus Disc DVD'de Starcraft'tan Protoss resimlerini görüyoruz. Açıkçası 3 evren 3 CD/DVD ve gerçekten bu detayları çok hoşuma gitti. 

CD'lerde yer alan şarkılar:
Echoes of War (Disc I) (35:14)
  1. Journey to Kalimdor (4:06)
  2. Eternity's End (2:41)
  3. A Tenuous Pact (7:41)
  4. Anar' alah Belore (5:14)
  5. The Betrayer and The Sun King (6:51)
  6. The Visions of the Lich King Overture (8:41)
Echoes of War (Disc II) (54:32)
  1. No Matter the Cost (5:42)
  2. En Taro Adun (4:07)
  3. Eradicate and Evolve (6:33)
  4. Victorious but not Unscarred (5:15)
  5. The Hyperion Overture (5:18)
  6. The Eternal Conflict (6:35)
  7. Legacy of Terror (5:26)
  8. Children of the Worldstone (7:54)
  9. Last Angel (BONUS) (7:42)

Üçüncü disk DVD olarak geliyor ve Echoes of War nasıl yapıldı belgeselini, yapım sürecini gösteren fotoğraflara ve Diablo atmosferini besteleyen japon sanatçının röportajından oluşuyor. 


Yapım aşamasını anlatan kitapçık ince uzun bir yapıda gerçekten hoş ama sayfa aralarını açmak çok zor ve çokta zorlamak isemiyorsunuz yırtılmasın diye. Yine de böyle bir albüm çıkartıp yanına bir kitapçık koymak hoş bir hareket ve bu da Blizzard'ın oyunlarında müziğe'de ne kadar önem verdiğinin bir kanıtı bence.



Son olarak posterler, 9 adet çıkıyor içerisinden yazdığım gibi her evrene ait 3 postercik. dağınık bir şekilde güzel bir kolaj çalışması olabilir bence, yine bir soundtrack'te bulunması gerçekten beni çok memnun eden bir ek oldu.



Sonuç olarak eğer bulabilme veya alabilme ihtimaliniz varsa Blizzgear veya başka bir alternatif, kesinlikle aldığınıza değen bir kolektif ürün.



Detaylı Resimler:


           

Herkese iyi günler!



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.