Fallout Anthology İncelemesi



Merhaba herkese. Bu yazımda Fallout 4 çıkışı öncesi Bethesda'nın önceki Fallout oyunlarını bize bir koleksiyon paketi içerisinde sunduğu versiyonunu inceleyeceğim. 
Öncelikle tasarım gerçekten çok başarılı. Fallout'a özgü, nükleer başlık şekline kesinlikle her Fallout fanını ve fan olmayanları bile etkileyebilecek bir dizayna sahip. Kap metal görünümlü fakat plastik ama metalik hissini çok güzel bir şekilde veriyor ve sergilediğiniz yerde hiç bir şekilde plastik olarak sırıtacak bir durumda değil. Kutu ile ilgili bir ayrı detay, üzerindeki "Warning! Keep away from children under 12" yazısının olduğu butona bastığınızda bir nükleer başlık fırtaılmış gibi ses çıkartıyor. Açıkçası bu ses biraz çocukça kaçmış geldi bana ama yinede eğlenceli. Kutu içerisinden dahili pillerle geliyor, kutu aldınta pil kapağını açıp aradaki plastiği çıkartmanız, çalışması için yeterli.

Kutu füzenin başını kaldırara açılıyor. Ön tarafta Fallout yazısı olan kutunun içerisinde bir kutu içerisinde;

-Fallout
-Fallout 2
-Fallout Tactics
-Fallout 3 : Game of the Year Edition
-Fallout New Vegas : Ultimate Edition

oyunları çıkıyor. Her oyun bir karton kutu içerisinde geliyor ve Fallout 4 kopyasını koymanız için ayrı bir boş kutuda geliyor. Buna ilave Oyunları kaydettirebilmeniz için ürün seri koduda bu kutunun içinden çıkıyor. 

Fallout 4 öncesi güzel bir hamle ve gerçekten başarılı bir tasarıma sahip koleksiyon kutusu olmuş durumda fakat dıştan ne kadar güzel ise, içi için aynı şeyi diyemeyeceğim maalesef. Genel koleksiyon paketlerine göre uygun bir fiyatı var ama ne olursa olsun oyunların basit karton kutularda olması hiç hoş olmayan bir durum bence. Her kutuda sadece oyunun resmi ve ismi, çok basit kaçmış. En azından oyunları her biri ayrı olmasada hoş bir ortak steelcase'de veya ayrı ince steel caselerde görmek isterdim. Oyunlarla ilgili ilave bilgi, herhangi bir kitapçık veya sanat kitabı bence olması gereken şeyler arasında ki, çoğu koleksiyon versiyon oyunlarda ufakta olsa 20 30 sayfalık bir şey dahi olsa oluyor. 

Son olarak fikrim kesinlikle paranıza değen bir ürün, içerisindeki oyunlarıda nostalji olarak alacağınızı var sayarak, evinizde sergileyeceğiniz yerde çok hoş duracaktır,

Detaylı resimler:

              


Herkese iyi günler!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.