Loot Crate - Mayıs Kutusu İnceleme

Merhaba herkese, mayıs ayını da geride bıraktık ve yeni bir Loot Crate kutu açılımı ile sizlerle beraberim. Basitçe Loot Crate'ten bahsetmek gerekirse, aylık abonelik sistemi olan ve her ay sonunda size her ay değişen temasına göre bir kutu geek eşyası yollayan bir site. Look Crate değişik seçenekleride, farklı kategoriler için bulunmakta.
Loot crate kendisi oyuncu ve geek kutusu olarak tanıtılıyor ama bunun yanında DX modeli daha kaliteli ürünler sunan ama daha pahalı bir versiyonu, anime ve manga severler için Loot Crate Anime, oyuncular için Loot Crate Gaming ve ilginç bir tema olarak köpekler için geek oyuncaklar olan Loot Crate Pets versiyonları bulunmakta.

Bunların haricinde 2 ayda bir yayınlanacak olan Loot Crate Firefly versiyonu var (dizi + Serenity filmi ile ilgili eşyalar), tek seferliğine üretilmiş Star Wars ve Call of Duty Setleri bulunmakta ayrıca. Star Wars ve Call of Duty aylık değil sadece tek sefer alacağınız kutular. 

Hep kutu dedim, değişik seçenekleri var dedim, son olarak Loot Crate LVL UP+ paketi var. Bu tamamen giyim ve aksesuar kategorisinde iş yapan bir alt kategori. Bu kategori kendi içindede dörde ayrılmakta. Her ay yine kategori var ve bu kategoride ürünler gönderilmekte bu seçenekte de. İlk seçenek socks, her ay 2 çorap çifti yolluyor "geek" temalı, t-shirts, 5xl bedenine kadar her ay bir tshirt yolluyor size, wearables, burada biraz kategori geniş bere çıkma ihtimali de var, kazak, polar da olabilir ve son olarak accesories, aksesuar seçeneğinde ise takı, atkı gibi seçenekler gönderilmekte her ay adresinize. 

Abonelikler 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık olarka değişiyor. Ne kadar uzun bir seçenek alırsanız, aylık ödeyeceğiniz ücret o kadar düşmekte. Şunu belirtmemde fayda var, şu anda yeni Türkiye'ye yolluyorlar ve sitelerinde bölgeyi Türkiye seçtiğinizde fiyatlar güncellenmesine rağmen yanında dolar etiketi kalıyor. Gördüğünüz fiyatlar, bölgenizi değiştirdikten sonra TL cinsinden, bi an gözünüz korkmasın :) Eğer daha fazla bilgi isterseniz aşağıdaki resime tıklayarak ulaşabilirsiniz sitelerine.


Bu ayın teması "POWER" yani "Güç". Tema ile beraber Dragonball Z, Marvel ve Warcraft ürünleri olacağını açıklamışlardı. Bu ay kutu elime ulaştı, ilk söylemem gereken şey maalesef kutu biraz hasarlı geldi. Benim için çok da öyle önemli bir olay değil açıkçası ama almayı düşünüp bu konuya önem veren arkadaşlar dikkat etmeli.

Kutu her zaman ki gibi standart siyah kutu, üzerinde Loot Crate yazıyor. kutu üzeri ilave bir koruma veya farklı bir kutu olmadığından kutu altında kargo kağıtları yapıştırılmış durumda. Biraz sinirimi bozmadı değil bu durum. Kutuyu açtığımız da maalesef çok dolu dolu bir içerik göremiyoruz.


İlk ürün, her kutuya koydukları t-shirt. Bu ay Warcraft filmi geliyor diye bir Warcraft t-shirt'ü bulunuyor ve bence tasarımı muhteşem. Orc ve içinde insan baskısı inanılmaz hoşuma gitti, cuma günü filmi izlemeye giderken ne giyeceğim şimdiden belli :) Tişört penye kalitesi de, baskı kalitesi de gayet başarılı, tişörtlerin teması hakkında bir şey diyemem benim sevdiğimi başkası sevmez ama tişört kalitesi konusunda garanti verebilirim. 


İkinci ürünümüz poşet içerisinde Infinity Gauntlet görüyoruz. Bu bir fırın eldiveni, Marvel evreninden Thanos da görmeye alışık olduğumuz ve İnfinity War(adı değişecekmiş) filmleri öncesi böyle bir atak hoş olmuş. Ben yemek yapmayı çok seven birisi olarak bayıldım ürüne ama ürünün kötü yanı herkes yemek yapmıyor sevmiyor, bu nedenle herkese hitap edebilecek bir ürün olmaması üzücü. Ben sevinsem de, çoğu kişi memnun kalmayacaktır bu üründen bence. 

  

Dragonball Z temalı kısımda ise peluş bir anahtarlık çıktı. Beni en çok rahatsız eden şey bu oldu. Geek ürünlerinin "tatlılaştırılması" "sevimleştirilmesi" çok sinirime dokunan bir şey. Bu nedenle Funko Pop ürünlerini de hiç sevmem, geek peluşlarıda pek ilgimi çekmez. Tamam kızlarda alıyor bunu diye koymuş olabilirler belki ama olmamış be kardeşim. Bir ay boyunca bekleyip karşımda saçma, açar açmaz kız kardeşime vereceğim bir peluş istemiyorum.

 

Son olarak minik bir Hulk figürü var kutumuzda. Gördüğümde eeeh işte dedim ama kutudan çıkarınca daha bir hoşuma gitti, beklediğimden daha iyi kalitede bir figür çıktı. Minik bir figür, 2,5" civarlarında. Önceki kutudan çıkan Predatör figürü ve Warcraft'tan Pandaren figürü ile yan yana koydum boyunu gösterebilmek için. Pek tatmin etmese de olabilecek bir figür en azından masada köşeye veya iş yerinde masanın yanında tatlı tatlı durur.

    

Son olarak bir klasik olarak Loot Crate dergisi ve rozeti çıkıyor. Rozet her ay dijital indirilebilir içerik sunuyor. Bu ay Battleborn oyunu için oyun içi item vermişler. PC, PS+,Xbox için geçerli, bunu da kaç kişi bu oyunu oynar kaç kişi dijital itemı ister tartışmalı. Çok diyebileceğim bir şey yok bunlarla ilgili, dergide temada ki ürünler ile ilgili bilgiler vs var, geçen ay ürün alanların çok mutlu olduklarının resimleri gibi çok ta önemli olmayan bir dergi. 
Önceki dergiyi okumak için : Magazine , ne beklemeniz gerektiğini buradan daha iyi anlayabilirsiniz.

   

Kutumuzda ki her şeyi çıkartınca kutuyu ters çevirerek Power temalı iç baskı dışarı gelince yeni kutumuza da kavuşuyoruz. Kutu hasar almasaydı belki daha hoş olurdu ama yapacak bir şey yok.

 

Sonuç olarak mayıs kutusu bu şekilde Loot Crate'in. Beni tişört tatmin etti, fırın eldiveni ise kendi zevklerimden ötürü mutlu etti ama genel objektif bakacak olursak 1 ay bekleyip para verip bu kutu ile karşılaşmak üzdü beni. Fazla boş ve olan eşyalar da kutuyu açar açmaz "Eee bumu ya şimdi" denilecek ürünler. Loot Crate şu anda belki en popüler aylık geek ürünü satan kutu firmalarından birisi ve artık ne versek gider düşüncesine girdi ise hiç olmaz, umarız sonraki aylarda düzeltirler. Yorumlarınızı aşağı bırakabilirsiniz tartışmış oluruz :)



Herkese iyi günler!

2 yorum:

  1. Merhabalar, takip numarası sorun çıkarmadı mı? SSxxxxx diye yollamışlar. Benim kutum geçikti de bu ay.

    YanıtlaSil
  2. bana da öyle verdiler kargo takibi, sorun yok kargolar geldi

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.