Geek Fuel - Mayıs Kutusu İnceleme

Merhaba herkese, bu ay Loot Crate’e alternatif olarak Geek Fuel almaya karar verdim. Tema da Deadpool ve Game of Thrones olacak demeleri almam için yeterli bir sebepti. Geek Fuel bütün aylık kutu satışı yapan firmalarla aynı mantıkta, her ay içerisinde rasgele “geek” eşyaları olan bir kutu yolluyor adresinize. Geek Fuel’da tek bir kutu var onun harici Anime, Gaming gibi alt seriler bulunmamakta. Arada kampanyalar yapıyor ama, yazıyı yazdığım şu anlarda bablar gününe özel 30’lık hediye kampanyası var. Veya 3 6 12 aylık aboneliklerde ilk kutunuzda ek hediyeler koyuyorlar.
Geek fuel fiyat yapılandırması aşağıdaki resimdeki şekilde. Resme tıklayarak hemen abone olabilirsiniz. Detaylara girmeden ilk söyleyeceğim şey kesinlikle aldığım en kaliteli kutu ve Loot Crate’ten çok daha önde.

 3$'lık İndirim İçin Resme Tıklamanız Yeterli!,
3$'lık İndirim İçin Resme Tıklamanız Yeterli !

Geek Fuel kırmızı kutusunda geliyor. Basit bir kutu, ve Loot Crate’teki gibi sonradan boş kutuyu ters çevirip farklı bir tasarım yok, adamlar göz boyamaktansa içindekileri güzel vermeye çalışıyor. Kutumuzu açınca bir koruma kâğıdı sarmış bütün kutu içeriğini.

  

Kutumuzu açtık, kağıdı kaldırdık, ilk göze çarpan ufak bir siyah poşette Deadpool Figurine yazıyor. Baya ufak bir poşet, aslında Deadpool filmi gösterime girdiğinde filme gelenlere dağıtılan figür bu. (Dipnot: Tabiki Cinemaximum fazla insan çekmek için ön sipariş ile internetten alan kişilere vermedi bu figürü!). Normalde çok gereksiz bulurum bu tarz figürleri ama gerçekten çok tatlı bu, minik oturur vaziyette, masa ucuna kitaplığa monitör üstüne bil her yere koyulabilecek tasarımda, ufak olmasına rağmen kaliteli ve eğlenceli bulduğum bir ürün. Figürün 3” ve sanırım 8” Jim Raynor figürü ile yan yana resimlerine bakabilirsiniz aşağıda.

  

İkinci eşya baloncuklar sarılmış durumda. Baloncukların arasından bir Geek Fuel bardağı çıkıyor, daha çok bir bira veya su bardağı tasarımında cam bardak basitçe Geek Fuel yazıyor ama yine beğendim, bütün kutulardan saçma kupa çıkmasından bıktım çünkü. Sade cam bir bardak bile beni daha mutlu etti artık kupa görmekten sıkıldım çünkü. Normal PC başında otururken su bardağı olarak kullanıyorum şu an.

 

Ve bir kartona sarılı tişörtümüz çıkıyor. Karton’da Westeros and the Free Cities haritası mevcut, tek parça olsa daha hoş olurdu katlama izlerini haritalarda hiç sevmem ama fena değil, çıkan tişört ise muazzam! Tyrion’s Vineyard yazan şarapçı tişörtü tabii bordo renkte. Lannister’ları sevmesem de Tyrion’un yeri ayrı ve onun şarap sevdasına olan düşkünlüğünü bu tişörtte anlatmak hoşuma gitti. Bir eleştirim daha doğrusu uyarı diyelim, Loot Crate için’de geçerli, Amerika kutularında XL tişört söylememe rağmen iki tişörtte bana büyük geldi. 190 boyunda yapılı birisiyimdir, Burada L(bedenler biraz büyükse)-XL giyen birisi iken, Amerika kutularında hep büyük geldi tişörtler. Almayı düşünenler boyut şemalarını incelesin benim önerim.

 
   

Bunlarla beraber Steam üzerinden aktive eedilcek 10$ değerinde, Weaponographis adında bir oyun hediye ediyorlar.


Kutudan iki adet Uncharted 4 kartpostalı çıktı iki taraflı. Oynamadığım için bana pek bir anlam ifade etmedi, ama sevenleri için hoş bir hediye. Uncharted ile ilgili oyunu oynamasam da beni etkileyen şey bir kese oldu. Büyük bir kese var ve ağzını açınca içerisinden ufak bir sandık çıktı. Sandığın içerisinden ise kolye/yüzük çıktı oyundan bir eşya. Oyunu oynamasam bile ürünün sunuluşu, kalitesi, detayları gerçekten kutuyu alan kişiler özenle düşünülerek yapılmış ve koyulmuş. Al işte şunu şunu koyduk bitsin değil gerçekten düşünülmüş bir hediye. 10 puan benden!

  
      

Ve bitmedi! Evet son olarak kalbimden vuran o sürpriz! Deadpool’un filmde kendi çizdiği resim. Bayıldım inanılmaz mutlu oldum, süper heyecanlandım bu resmi görünce. Film daha ortada yokken sızdırılan CGI’da bile bu resim vardı. Deadpool fanı birisi için verilebilecek gerçekten en güzel hediyelerden birisi.


Son olarak Geek Fuel aylık dergisi çıkıyor kutu içinden ve Kutuda neler olduğunu gösteren bir karton.

   

Son söz olarak eğer bir kutuya abone olmak istiyorsanız, Loot Crate ismine aldanmadan önceliği bence Geek Fuel’a vermeniz lazım. Her ay temayı ve kutu içinde neler olacağını açıklıyorlar, hoşunuza giden temalar olursa bence anında denemeniz lazım ve aklınızda bir soru işareti kalmasın.


Herkese iyi günler!



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.