Loot Crate - Nisan Kutu İncelemesi

Merhaba herkese, nisan ayı kutusununda yanlışlık olur mayıs sonrası anca yolladığı için yeni bir nisan ayı Loot Crate kutu açılımı ile sizlerle anca beraberim. Basitçe Loot Crate'ten bahsetmek gerekirse, aylık abonelik sistemi olan ve her ay sonunda size her ay değişen temasına göre bir kutu geek eşyası yollayan bir site. Look Crate değişik seçenekleride, farklı kategoriler için bulunmakta.
Loot crate kendisi oyuncu ve geek kutusu olarak tanıtılıyor ama bunun yanında DX modeli daha kaliteli ürünler sunan ama daha pahalı bir versiyonu, anime ve manga severler için Loot Crate Anime, oyuncular için Loot Crate Gaming ve ilginç bir tema olarak köpekler için geek oyuncaklar olan Loot Crate Pets versiyonları bulunmakta.

Bunların haricinde 2 ayda bir yayınlanacak olan Loot Crate Firefly versiyonu var (dizi + Serenity filmi ile ilgili eşyalar), tek seferliğine üretilmiş Star Wars ve Call of Duty Setleri bulunmakta ayrıca. Star Wars ve Call of Duty aylık değil sadece tek sefer alacağınız kutular. 

Hep kutu dedim, değişik seçenekleri var dedim, son olarak Loot Crate LVL UP+ paketi var. Bu tamamen giyim ve aksesuar kategorisinde iş yapan bir alt kategori. Bu kategori kendi içindede dörde ayrılmakta. Her ay yine kategori var ve bu kategoride ürünler gönderilmekte bu seçenekte de. İlk seçenek socks, her ay 2 çorap çifti yolluyor "geek" temalı, t-shirts, 5xl bedenine kadar her ay bir tshirt yolluyor size, wearables, burada biraz kategori geniş bere çıkma ihtimali de var, kazak, polar da olabilir ve son olarak accesories, aksesuar seçeneğinde ise takı, atkı gibi seçenekler gönderilmekte her ay adresinize. 

Abonelikler 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık olarak değişiyor. Ne kadar uzun bir seçenek alırsanız, aylık ödeyeceğiniz ücret o kadar düşmekte. Şunu belirtmemde fayda var, şu anda yeni Türkiye'ye yolluyorlar ve sitelerinde bölgeyi Türkiye seçtiğinizde fiyatlar güncellenmesine rağmen yanında dolar etiketi kalıyor. Gördüğünüz fiyatlar, bölgenizi değiştirdikten sonra TL cinsinden, bi an gözünüz korkmasın :) Eğer daha fazla bilgi isterseniz aşağıdaki resime tıklayarak ulaşabilirsiniz sitelerine.


Nisan ayı kutu teması "QUEST/GÖREV". Kutu açıklamasında Uncharted 4, Harry Potter ve Vikings ürünleri olacağını söylemişlerdi bakalım kutu içerisinden ne çıkacak.


Kutu standart siyah loot crate logolu kutumuz, her zaman ki gibi ters çevirip ""QUEST" temalı kutu tasarımına geçebiliyorsunuz. Loot Crate ile ilgili en sevdiğim özellik bu zaten. Arada karışacak mayıstan sonra nisan kutusu geldiği için ama bana gelen en ufak boyutlu kutu oldu nisan kutusu.

     

Kutudan tabi ki tişörtümüz çıkıyor. Eski kutu olduğundan dolayı değiştiremedim XL geldi yine tişört ve genel kalıpları büyük olduğu için bana biraz büyük geldi. Tişört bir David Bowie tişörtü. Açıkçası "quest" temasında ne işi var anlamadım. Geek kutusunda ne işi var anlamadım. David Bowie de bir kaç şarkısı dışında pek dinlemem, sadece belli bir kaç fana hitap edebilecek bir tişört konması çok yanlış olmuş bence. Baskısı, penye kalitesi iyi önceki kutularda belirtmiştim ama hiç bana hitap eden bir tişört olmadı, yorumlarınızı beklerim tişört konusunda.

 

İkinci olarak pekte büyük sayılamayacak bir Uncharted 4 posteri geliyor. Ufak bir poster, çok bir özelliği de yok, 2 kutu üst üste Uncharted da ayrı baydı. Seveni olsa bile, mayıs ayında ki kartpostallar daha çok hoşuma gitmişti. Poster ile ilgili iyi taraf, rulo halinde kalın bir karton içerisinde geliyor buda katlama izleri yok anlamına geliyor, bir poster de en sevdiğim ve önemsediğim şey bu zaten. Yorumlara açığım ama bu da pek etkilemedi beni.

 

Evet kutudan bir çift Harry Potter çorabı çıkıyor. Loot Crate exclusive olarak geçen ürün Warner Bros lisanslı. İlginç, normal zamanda anca kışın evde ayağım üşümesin diye geeklik yaparım anca yada kız arkadaşım olursa Harry sever biriyse o tatlışa veririm ayakları üşümesin kızcağızın. Bu koleksiyon yapıp kitaplığa koyabileceğim veya evde işte çalışma masamın yanına koyacağım bir şey değil, Hristiyan olsak yılbaşında şömine üstüne asacağım bir çorap ta değil. Üçüncü eşya ve ben yine maalesef pek etkilenmedim.  

 

Sonunda güzel bir eşya! Dungeons and Dragons oynayanların çok hoşuna gidecek bir ürün var kutuda. 20 köşeli zar şeklinde büyük bir buz kalıbı. Normalden büyük buz kalıbı, standart buzdolabı buzlarından değil. Ortadan açılır yapısı var, suyun yarısını koyduktan sonra kapatıp üzerindeki delikten suyu tamamlıyorsunuz. İşte sonunda gerçek bir geek eşyası koleksiyon veya günlük hayatta kullanılacak bir ürün. Yüksek notu verdim.

  

Son olarak Viking serisi kategorisinden boynuz/boru bardağı (horn cup) çıkıyor. Çok hoşuma gitti gerçekten. Boyna asmak için ipleri bulunuyor. Koleksiyona katmak için çok hoş bir ürün gerçekten. Kutu ile ilgili en sevdiğim şey bu oldu. Mutlaka şarap veya bira içmeyi deneyeceğim! Keşke kutulara koydukları bütün ürünler bu kalitede ve ürün yelpazesi düşüncesinde olsa. Tartışmasız kutunun favorisi ve Loot Crate'in vermiş olduğu güzel ürünlerden bir tanesi.

     

Son olarak her ay standart olarak koydukları rozet ve dergi bulunuyor. Rozet'i sevdin bu ay, D&D D20 zarı şeklinde. Loot Crate websitesi'ne hesabınızla giriş yaptığınız da "Loot Pins" sekmesinde bu ay'ın rozet dijital hediyesini alabiliyorsunuz. Bu ay Neverwinter PC oyunu için oyun içi companion vermişler, malum tema D&D olunca ama kaç kişi Neverwinter oynuyor ve buna ihtiyacı var tartışılır. Dijital ücretsiz karakter kağıdı koysa bile daha iyi olurdu bence. Ve her ay olduğu gibi bir Loot Crate dergisi geliyor, o ay kutu içeriğini anlatan ve önceki aylarda insanların nasıl mutlu olduğunu gösteren resimler var.
Dergiyi okumak isterseniz: LC Magazine

  

Görüşlerini yorum olarak yazarsanız üzerine konuşabiliriz benim beğenmediğim kısımlarını sizler beğenebilirsiniz ama sonuçta bence vasata yakın bir kutu olmuş. Umarım bu sorunlarını çözmeye çalışırlar.


Herkese iyi günler!


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.